Predajňa je 16.03.2024 OTVORENÁ. Platba možná len v hotovosti. V prípade vyzdvihnutia objednávky volajte +421905672663.

Vernostný program

Získaj  výhodnejšie  ceny  na   svoj  nákup !

 

 

3 %   Z KONCOVÉHO NÁKUPU

Zaregistruj sa na e-shope. Ak celková hodnota Tvojich  nákupov presiahne 150€, získaš zľavu  3%  z každého ďalšieho nákupu. Hodnota objednávok  sa narátava  za obdobie posledných 12 mesiacov  a ak hodnota objednávok prekročí sumu 150€  automaticky získaš zľavu. Podmienkou je zaplatená a prevzatá objednávka. Akonáhle sa tovar vráti ako neprevzatý zľava sa ruší. 

5 %    Z KONCOVÉHO NÁKUPU

Zaregistruj sa na e-shope. Ak celková hodnota Tvojich  nákupov presiahne 300 €, získaš zľavu  5%  z každého ďalšieho nákupu. Hodnota objednávok  sa narátava  za obdobie posledných 12 mesiacov  a ak hodnota objednávok prekročí sumu 300€  automaticky získaš zľavu. Podmienkou je zaplatená a prevzatá objednávka. Akonáhle sa tovar vráti ako neprevzatý zľava sa ruší.  

7 %    Z KONCOVÉHO NÁKUPU

Zaregistruj sa na e-shope. Ak celková hodnota Tvojich  nákupov presiahne 600€, získaš zľavu  7 %  z každého ďalšieho nákupu. Hodnota objednávok  sa narátava  za obdobie posledných 12 mesiacov  a ak hodnota objednávok prekročí sumu 600€  automaticky získaš zľavu. Podmienkou je zaplatená a prevzatá objednávka. Akonáhle sa tovar vráti ako neprevzatý zľava sa ruší. 

10 %    Z KONCOVÉHO NÁKUPU

Zaregistruj sa na e-shope. Ak celková hodnota Tvojich  nákupov presiahne 1000€, získaš zľavu  10 %  z každého ďalšieho nákupu. Hodnota objednávok  sa narátava  za obdobie posledných 12 mesiacov  a ak hodnota objednávok prekročí sumu 1000€  automaticky získaš zľavu. Podmienkou je zaplatená a prevzatá objednávka. Akonáhle sa tovar vráti ako neprevzatý zľava sa ruší.